Tijd is essentieel. Of u nu op het land bezig bent of producten verwerkt. Als een machine stil komt te staan heeft dit direct invloed op de voortgang van de werkzaamheden. Onze monteurs zijn door hun jarenlange ervaring uitermate goed in het vaststellen van het probleem, dit stelt ons in staat om snel een geschikte oplossing aan te dragen. Daar houdt het natuurlijk niet mee op. We kijken verder en gaan op zoek naar de oorzaak van het probleem zodat het defect niet terugkeert en u weer zorgeloos verder kunt werken.


Wat kan HSD voor u betekenen?

Oplossing op maat

Al meer dan 35 jaar bouwen we complete hydraulische systemen. Ook voor componenten, zoals pompen, motoren, ventielen en cilinders kunt u bij ons terecht. De standaard Orbitmotoren van Danfoss OMP, OMR, OMS en OMT leveren wij direct uit voorraad. Overige merken motoren en pompen leveren wij op aanvraag. 

Heeft u een eigen ontwerp? Wilt u van HSD een ontwerp? Wij kunnen het allemaal realiseren. We werken samen met diverse leveranciers van A-merken, waardoor wij onderdelen op korte termijn kunnen leveren.

Slangenservice

Wij staan 6 dagen per week*, 24 uur per dag voor u klaar voor het repareren van uw slang bij slangbreuk, ook op locatie. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt.

Bel onze slangenservice via 06 - 53 14 82 97. U krijgt dan een van onze monteurs aan de telefoon. Hij overlegt met u hoe en waar de storing opgelost kan worden. Indien nodig komt hij bij u langs om de slang te assembleren.

(*) van maandag 01.00 tot en met zaterdag 18.00 muv. feestdagen.