Waar wilt u meer over weten?


Al ruim 35 jaar staat service hoog bij ons in het vaandel. Dat is geen loze uitspraak, want het is de basis van ons bedrijf. Nog steeds is service een belangrijke pijler in ons dienstenaanbod. U kunt bij ons terecht voor alle vragen op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en vacuümtechniek. 

Slangenservice

Heeft u tijdens het werk op locatie te maken met een defecte slang? Met onze 24-uurs slangenservice bent u snel weer in bedrijf. Wij streven ernaar om binnen 60 minuten bij u op locatie te zijn. Wij beschikken over een uitgebalanceerde voorraad slangen, aansluitingen en koppelingen in onze servicebus. In bijna alle gevallen kunnen wij de reparatie direct uitvoeren. Zo blijven de kosten van het oponthoud beperkt en bent u snel weer in bedrijf. 

mobiele hydrauliek specialist in de werkplaats van HSD

Reparatie

Heeft u een storing of een defect onderdeel in uw installatie? Dan wilt u snel weer in bedrijf zijn, en daarbij is HSD u snel en effectief van dienst. Onze monteurs komen op verzoek bij u op locatie, maar u bent ook van harte welkom bij ons in de werkplaats. We lokaliseren het defect of leveren het vervangend onderdeel en zorgen dat de installatie zo snel mogelijk weer werkt. In onze ruime werkplaats is voldoende ruimte om uw installatie te repareren. Uiteraard zorgen we, dat naast het repareren of vervangen van defecte delen, op verzoek dat de installatie uitvoerig wordt getest zodat deze weer naar behoren werkt.


Hydrauliek

Onderhoud aan hydraulische installaties is een specialisatie van onze monteurs. Wij verzorgen olieanalyses, filteren olie, controleren en/of vervangen filters, inspecteren slangen en meten eventueel uw systeem door op flow en druk. Daarbij werken we met Hydrotechnik meetinstrumenten, Wika manometers, Shell olieanalyse en diverse filterfabrikanten zoals Hydac, Parker, Donaldson, OMT, Fleetguard en Air-Sentry. Olie leveren wij van het merk Shell.


Onderhoud

Preventief onderhoud

Wanneer u zich geen zorgen wilt maken over het onderhoud van uw installaties dan kunt u uw installatie bij ons aanmelden voor preventief onderhoud. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.

We verzorgen onder andere olieanalyses, controleren oliefilters en vervangen indien nodig de olie. Eventueel meten we uw systeem door op flow en druk. Hierbij werken we met Hydrotechnik meetinstrumenten, Wika manometers, Shell olie en diverse filterfabrikanten (Hydac, Parker, Donaldson, OMT, Fleetguard).

 

Correctief onderhoud

Uw installatie is defect en u zoekt een monteur die dit kan verhelpen. HSD heeft een team van ervaren monteurs die bij u op locatie snel en kundig een defect lokaliseren en verhelpen. Correctief onderhoud is gericht op het herstellen van een defect en betreft reactief onderhoud aan uw installatie. Het voorspellen van defecten is lastig, echter lokaliseert onze monteur niet alleen het defect, maar zal hij ook op zoek gaan naar de oorzaak. Zo wordt een eventueel nieuw defect mogelijk voorkomen. Uiteraard blijft preventief onderhoud te allen tijde noodzakelijk voor een optimaal werkende installatie.


pneumatiek specialisten in de werkplaats van HSD buigen een buis

Buigwerk

Buigwerk van hydraulische buizen is een van onze dagelijkse werkzaamheden. Terwijl u wacht buigen we ter plekke in de werkplaats buizen, van 6 mm tot 42 mm, in elke gewenste vorm. Hierbij maken we gebruik van een CBC UNI 60 buigmachine, Rems Curvo (tot 25 mm) of we buigen met de hand (tot 22 mm). We werken uitsluitend met kwaliteitsbuizen van de Duitse leveranciers.

Heeft u een buis op maat nodig? De diverse standaard diameters liggen bij ons op voorraad. Bel gerust om te informeren naar de mogelijkheden.


Pneumatiek

Op zoek naar compressoren, luchtgereedschappen en/of diverse merken pneumatiek? HSD levert een breed assortiment aan onderdelen. We werken met Mattei schotten- en Abac zuigercompressoren, Rodac luchtgereedschappen en diverse merken pneumatiek als Univer SMC, Parker, Festo, AZ.


Advies op maat

We zijn specialist in adviseren en realiseren van nieuwbouwsystemen en cilinders. Uw wensen en eisen zijn leidend voor het ontwerp. Daarna tekenen we het schema of cilinder uit, zodat u tot op het laatste moment kunt mee beslissen over het gewenste resultaat. U hebt de controle, wij de expertise.

Diverse bedrijven (ca. 2.500) gingen u al voor, onder andere:

  • Zieleman heiwerken
  • Topa verpakkingen
  • Heembeton
  • Orfa Visser
  • Schiphol (winterdienst)
  • Walibi 

hydraulische monteur in de vestiging in Dronten.jpg

Huur een monteur

Heeft u hydraulische installaties die onderhouden of gerepareerd moeten worden, maar u heeft zelf geen monteur in dienst? HSD komt op verzoek bij u langs om uw installaties te onderhouden en eventuele reparaties uit te voeren.

Wilt u zich geen zorgen meer maken over het onderhoud van uw installaties? HSD voorziet in correctief en preventief onderhoud zodat u de continuïteit heeft waar u naar zoekt. Indien gewenst logt de monteur de handelingen die aan uw installatie worden verricht en brengt u hiervan op de hoogte. 


revisie

U heeft een hydraulische installatie staan die al wat ouder is, maar die nog niet aan vervanging toe is. Om toch een betrouwbare hydraulische installatie te hebben kan het noodzakelijk zijn om deze te reviseren. Ook hiervoor kunt bij ons terecht. Onze monteurs met jarenlange ervaring, zijn bekend met de oudere en nieuwste technieken, waardoor zij u van passend advies kunnen voorzien.