Voertuigen

We beschikken over een zeer grote werkplaats waar voldoende ruimte is voor grote installaties en voertuigen. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen wij bij ons op locatie uw storing lokaliseren en verhelpen. Heeft uw voertuig een defect? Neem telefonisch contact met ons op en dan maken we op zeer korte termijn een afspraak om u te helpen. 

Vaartuigen

Installaties op het water en vaartuigen zijn ons niet vreemd. Heeft u te maken met een storing, neem gerust contact met ons op. Samen overleggen we hoe en waar de storing opgelost kan worden. Er is een loswal aan het Ketelmeer en nabij Kampen waar wij reparaties aan boord kunnen uitvoeren.

Projecten op locatie

In de weg- en waterbouw is een specialist in hydrauliek van groot belang. Wanneer u te maken heeft met een storing, of een defect onderdeel, kan dit grote gevolgen voor de voortgang van uw project hebben. Het belang van uw project is om minimale vertraging te hebben. HSD is uw partner voor het snel en vakkundig oplossen van de storingen of het leveren van een vervangend onderdeel. Dit minimaliseert het oponthoud in uw project.