Benieuwd naar wat Hydrauliek Service Dronten heeft gedaan?

In de afgelopen jaren hebben al veel bijzondere klanten de weg naar HSD gevonden. Bedrijven van binnen en buiten de polder, die vanaf het eerste uur klant bij ons zijn en nooit het vertrouwen in HSD hebben verloren.

Benieuwd wat HSD heeft gedaan? Bekijk hieronder een greep uit de verscheidenheid aan projecten waar we onder andere trots op zijn.


Orfa visser, dronten

Bij het ontstaan van HSD was Orfa Visser een van de eerste klanten. De directeur zocht een partij die de uitdaging binnen zijn bedrijf aankon op het gebied van hydrauliek en pneumatiek en kwam in contact met HSD. Het ontstaan van een jarenlange samenwerking. In de afgelopen 35 jaar heeft HSD een grote verscheidenheid aan projecten bij hen op locatie uitgevoerd. Hieronder valt onder andere de ontwikkeling van machines, uitbreiding en verbetering van systemen.

www.orfavisser.com


Walibi, Biddinghuizen

Voor een van de grotere Europese pretparken als Walibi is het van belang dat de attracties in het seizoen goed en vooral veilig werken. Een storing aan een van de attracties is slechte reclame voor het park en gaat ten koste van het vertier van de bezoekers. Om dit te borgen is uitvoering van preventief onderhoud op de hydraulische installaties een must. HSD ontzorgt Walibi al ruim 20 jaar op gebied van onderhoud, preventief onderhoud, reparaties, het vervangen van slangen en hydraulische onderdelen alswel het uitvoeren van periodieke inspecties. Door de wijze van samenwerken met Walibi en de werkwijze van HSD zijn wij in staat om Walibi te ontzorgen en hiermee stilstanden van attracties maximaal te minimaliseren. Door de jaren heen is het preventieve onderhoud zelfs zo opgezet dat alle hydraulische onderdelen duidelijk geïdentificeerd zijn, grotendeels op tekening staan, wat bij onverhoopt defect Walibi en HSD in gelegenheid stelt heel snel te kunnen schakelen. Dit om zo de bezoekers van het attractiepark optimaal van hun dag te laten genieten.

www.walibi.nl


“Vanuit de ruim 35 jaar samenwerking met HSD heb ik dit bedrijf leren kennen en waarderen als een ware specialist op het enorm brede gebied van hydrauliek en pneumatiek.”

Peter van de Linde; technisch beheerder Shiphol

Schiphol, Amsterdam

De manier waarop de samenwerking tussen Schiphol en HSD tot stand kwam, is kenmerkend voor onze werkwijze. Jaren geleden werd een hydromotor binnengebracht met een lekke askeerring. Door op zoek te gaan naar het complete verhaal achter het defect heeft HSD niet alleen de hydromotor gerepareerd, maar ook de oorzaak in de machine verholpen. Het selecteren van andere olie en het aanpassen van de leidingdiameter heeft verdere schade voorkomen. Deze aanleiding heeft ervoor gezorgd dat HSD met regelmaat wordt gevraagd om expertise in te zetten voor het monitoren van hydraulische systemen van verschillende voertuigen, zoals bezemwagens en sneeuwfrezen.

www.schiphol.nl


Eeltink, Nijkerk

Er is al een jarenlange samenwerking met de heer Eeltink uit Nijkerk;  op een dag oppert de heer Eelting een idee voor een zandzuiger. Op de eerste schets stonden slechts enkele cilinders en twee lieren getekend. Gezamenlijk werkten we een systeem uit dat ongelimiteerd uit te breiden is. Vandaag de dag heeft de zandzuiger 32 on-off functies en twee lieren. HSD was betrokken bij het gehele traject. Van idee tot de aanleg van het hydraulische systeem.


Zieleman, genemuiden

Soms komen er projecten voorbij die een glimlach op het gezicht kunnen toveren. De heer Zieleman kwam bij HSD met de wens om een heimachine te bouwen. Hij had een groot deel van de machine al uitgedacht, maar wilde graag ondersteuning op het gebied van de hydraulische componenten. Zo gebeurde het dat HSD eerst een hydraulisch systeem bedacht voor de heimachine met een vrije-val lier. Daarna volgden nog vier machines met nieuwe innovaties zoals de heiautomaat, óók geheel door HSD ontwikkeld. Over samenwerking gesproken!

www.zielemanheiwerken.nl